Resa…..

 

 

blogg

Att många tittar på kändisars som drar fram är inget nytt, men att själv känna många blickar på en, det är nytt!

Med en förkylning som satt sig på ögonen och dom är röda som stoppljus gjorde att många tittade på en när jag skulle flyga ner till Malmö. Solglasögonen hjälpte mig ändå på traven när jag väl kom på att jag hade sådana med mig.

Via CPH till Malmö och träffade en gammal vän och kolega en stund, där vi talade om varför bilden intresse har försvunnit från många tidningar, vi kom bara fram till funderingar. men ett par timmar blev det med skratt och olika strumper på fötterna innan min resa skulle vidare med tåg.

Molnen och duggregnet hängde över Skåne och våren verkar inte kommit längre där än i Västerås fören min dotter skickade en bild på ett snövitt Västmanland.

Väl på tåget ser jag en skylt med ett finger på en mun, som betyder TYST!

Det fanns en vagn där det skulle vara tyst, lite förvånad blev jag men efter en stund kom jag på att många sitter faktisk och talar högt i sina mobiltelefoner och väldigt högt ibland, vilket inte alla uppskattar.

Så klart fanns det en vagn till dom med telefon oxå.

Men var det är lätt att resa i denna del av landet, från Köpenhamn flygplats Kastrup kan man vara både i Hässleholm eller Helsingborg,Lund,Landskrona,Kristianstad mfl. städer där omkring bara på en stund.

Och man hinner knappt sätta sig tillrätta på Öresundstågen och torka bort senapen från röpölsen som man tog i ankomsthallen på lufthavnen fören man är i Malmö.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *