Tre små grisar

Tre små grisarIngen är rädd för vargen här, för vargen här, för vargen här…………

Grymt sa grisen, det sa jag med när tårna började stelna till is. Tre små grisar i 50 kg klassen tycker om att ploga, dessa små krabater som inte är omtyckta av alla  jobbar mest om natten.  Att sitta och vänta  för att se dom är inte lätt då dom tycker att vi människor luktar alldeles för illa, att dom  föröka sig som kaniner verkar inte hjälpa. Nu har jag suttit flera nätter får att få en skymt av dem och bara en natt har jag lyckats. På dagen däremot vet man var de varit, då det ser ut som en ny plogad åker och bara ett stenkast ifrån där man suttit.

En sen kväll satt jag och väntade på dessa, då jag hör ett riktigt morrande.

.-Vad var det? det lät som en björn!

Men dom ligger i ide och inte här. Längre bort ser jag att det är en stor sugga med ett följe efter sig.  Dom stack och det gjorde jag med, så nu är vi kvitt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *